Mit tud a rendszer?

 

Önnek is lehet saját professzionális webáruháza kezdeti költslgek és kockázat nélkül! A legmodernebb képességekkel vértezzük fel az Ön webáruházát! Ezek közül a legfontosabbak:

 

Webáruház bérlő programunk akár percek alatt testre szabható

Egyszerűbb sablonok esetében akár néhány perc alatt testre szabható az új webáruház. Így nem kell hónapokat várnia egy üzleti ötlet elindításához. Akár néhány percen belül elindíthatja vállalkozását!

 

Egyszerű és letisztult kezelői felülettel rendelkezik

Webáruház bérlő rendszerünk kezelőfelületét úgy alakítottuk ki, hogy egy minimális számítógépes ismeretekkel is könnyen testre tudja szabni a saját igényeinek megfelelően. Így garantált sikerben lesz része.

 

Levesszük a válláról a folyamatos fejlesztések terhét és azok költségeit

Automatikusan kerülnek bele az újdonságok az Ön rendszerébe! Mindenféle díj nélkül adjuk a webáruházbérlés.hu képességeinek folyamatos fejlődésnek köszönhetően létrejövő újításait, amelyek az értékesítést elősegítő fejlesztésekben mutatkoznak meg.

 

Minden áruházhoz egyedi design is társítható

Több tucat design-t biztosítunk a Webáruházbérlés.hu szolgáltatásain belül. Kiválaszthatja az Önnek tetsző kinézetet, majd személyre is szabhatja azt. Egy kattintással lehet logót cserélni, és az oldalelemeket is szabadon lehet variálni. Az új menüpontok felvitele, valamint a grafikai elemek szerkeszthetősége csak hab a tortán.

 

Akár 15 000 terméket is értékesíthet egyszerre online

Gyors és könnyen használható a WebáruházBérlés rendszere. Rugalmasan kategorizálható benne a több mint tízezer termék, amelyet a rendszer automatikusan kezel, s így mind a vevő, mind a vásárló élvezettel kezelheti.

 

és ezzel együtt percek alatt töltheti fel vagy frissítheti őket

Több ezer terméket tölthet fel és tarthat karban egyszerre a tömeges termékfeltöltés funkciónak köszönhetően. Az Excel fájlok segítségével teljes körűen felügyelheti és menedzselheti termékeinek listáját.

 

Minimálisra csökkentettük az adminisztrációs terheket

Az automatizálásnak köszönhetően a rendslés feldolgozást, számlázást, rendelés teljesítést a rendszer elemei automatikusan elvégzik. Egy kattintással megrendelhetők az adott termékek, és a rendelések adatai is pillanatok alatt elérhetővé válnak a webáruházon keresztül. Így Önnek még több ideje marad a marketinggel és a vevőkiszolgálással foglalkoznia.

 

Kövesse nyomon vásárlóinak minden lépését a neten

Azonnal láthatóvá válnak a legfontosabb mutatószámok és statisztikák, valamint a legújabb rendelések és azok legfontosabb részletei bejelentkezés után. Mindezért a villámgyors és hatékony adminisztrációs felület felel.

 

Növelje értékesítését a GOOGLE keresőbarát rendszerével

A rendszer minden eleme GOOGLE keresőbarát” módon van felépítve. Így a webáruház mind a manuális, mind az automatikus (algoritmikus) optimalizációban a legszéleseb körű lehetőségeket nyújtja! A keresőbarát motornak köszönhetően a google rendszerének segítségével eladásai könnyen növelhetők.

 

Használja ki a közösségi médiában rejlő lehetőségeket

A WebáruházBérlés lehetőséget biztosít az ügyfelei számára, hogy termékeiket megosszák a különböző közösségi portálokon, mint a Facebook, vagy a Twitter, hiszen ezeket a szociális eszközöket manapság már mindenki használja.

 

Tegye ki terméket a legjobb termékmegosztó oldalakra

Ügyfeleink másodpercek alatt megoszthatják termékeiket a különböző termékmegosztó oldalakon, mint az Árukereső.hu, Árgép.hu, Olcsóbbat.hu, vagy éppen a aKirakat.hu.

 

Online fizetési lehetőségek

Levesszük Önről a nem-fizetés terhét, a vevők számára pedig biztosítjuk, hogy a megrendelt terméket azonnal kifizethessék bankkártyájukkal. Erre számos lehetőséget kínálunk a beállított fizetési módok tárházán belül.

 

Automata hírlevélküldő rendszer

Ingyen lehet akár több ezer vevővel is kapcsolatot tartani, köszönhetően a webáruház hírlevél rendszerének. Szintén csupán egy kattintással lehet a célszemélyekhez továbbítani a kívánt levelet, amelyet egy, a Microsoft Word-höz hasonló felületen lehet megszerkeszteni.

 


Rugalmas kedvezmény rendszer

Létrehozható tetszőleges számú vásárlói csoport, amelyek számára mind-mind személyre szabott akciók határozhatók meg. A Webáruházbérlés.hu oldalon egy termékhez több akciós ár is megadható, valamint külön lehet kezelni a törzsvásárlókat és a viszonteladókat is.

 

Folyamatos elérhetőség biztosítása, hogy a nap 24 órájában értékesítsen

Rendkívül gyorsan és megbízhatóan fut gépén a Webáruházbérlés.hu rendszere! Esetleges hibák esetén sem Önnek kell intézkedni, hiszen csapatunk folyamatosan ellenőrzi a rendszer hatékony működését.

 

Nem hagyjuk, hogy a feltöltött adatai elvesszenek

Automatikusan, napi gyakorisággal készítünk biztonsági mentéseket az Ön adatairól. A Webáruházunknál nem kell aggódnia anyagai biztonságáért.

 

Összekapcsolható külső ügyviteli rendszerekkel

Egy kattintással készíthet számlát a rendszer a számlázó program segítségével. Ezen felül, ha van egy raktárkészlet kezelő vagy egyéb szoftvere, akkor a ShopRenterrel megvalósítható, hogy ne kelljen duplán rögzíteni az adatokat, hanem automatikusan kerüljenek át a webáruházba.

Vevői vélemények

"A profi webáruház bérlés rendszernek köszönhetően az új napszemüveg webáruházam fél év után már a havi 1 milliós forgalmat is meghaladta! És ez még nem minden! A webáruház bérlés rendszerbe minden hónapbe belekerülnek a legújabb internetes trendeknek megfelelő fejlezstések, amiről folyamatosan tájékoztatást kapok. Élmény a rendszer használata! "

                                  Tóth András

"Kedves Gábor! A webáruház bérlés rendszerük egyszerűen zseniális! A folyamatos havi fejlesztési költségeim teljesen megszűntek. Igy már csak a vevőszerzésre kell koncentrálnom! A webáruház bérlés rendszernek köszönhetően a jövedelmezőségem 32%-al megemelhedett! Még egyszer köszönöm!"

Szűcs Tamás