Webáruház Üzemeltetés

 

Szeretné tudni hogyan lehet egy webáruházat nyereségesen üzemeltetni?

 

Sok esetben előfordul, hogy az ügyfeleink webáruház bérlős rendszerünk segítségével elkészítik új webáruházukat, feltöltik a termékeiket, de nem találják azokat a marketing eszközöket, amikkel hatékonyan el tudják adni a termékeiket a világhálón.

Cégünknek érdeke, hogy vevőink minél több ideig használják webáruház bérlős rendszerünket, ezért segítünk megtalálni a számukra optimális marketing eszközöket, hogy webáruházaikat minél több ideig tudják nyereségesen működtetni!

Minden egyes elkészített új webáruház után biztosítunk egy órás személyes konzultációt telefonon, vagy személyesen Budapesten a 3. kerületben, ahol elmondjuk, milyen kiaknázatlan lehetősőségek segítségével tudja webáruházát még látogatottabbá tenni, és ezzel együtt növelni eladásait!

Jelentkezzen Ön is egy órás személyes konzulátcióra, hogy megismerje a leghatékonyabb marketing eszközöket ! >>

 

 

De mit csináljanak azok akik nem értenek a különböző marketing eszközök beállításához?

Vannak olyan ügyfeleink, nem értenek a számítógéphez, vagy nem tudják kellő sebességgel kezelni. Így már az is rengeteg időt vesz igénybe nekik, hogy megtaláljanak valamit az interneten, vagy elindítsanak megfelelően egy programot.

Öket sem hagyjuk már magukra! Akik nem tudják megfelelően beállítani az internetes marketing eszközöket maguknak, azoknak a vevőinknek segítünk térítés ellenében.

Jelentkezzen Ön is egy órás személyes konzulátcióra, hogy megismerje a leghatékonyabb marketing eszközöket ! >>

Vevői vélemények

"A profi webáruház bérlés rendszernek köszönhetően az új napszemüveg webáruházam fél év után már a havi 1 milliós forgalmat is meghaladta! És ez még nem minden! A webáruház bérlés rendszerbe minden hónapbe belekerülnek a legújabb internetes trendeknek megfelelő fejlezstések, amiről folyamatosan tájékoztatást kapok. Élmény a rendszer használata! "

                                  Tóth András

"Kedves Gábor! A webáruház bérlés rendszerük egyszerűen zseniális! A folyamatos havi fejlesztési költségeim teljesen megszűntek. Igy már csak a vevőszerzésre kell koncentrálnom! A webáruház bérlés rendszernek köszönhetően a jövedelmezőségem 32%-al megemelhedett! Még egyszer köszönöm!"

Szűcs Tamás